MARKA VE KURUM İŞBİRLİKLERİMİZ

Altınyıldız Classics

BAU Mezunlarına %25 indirim hakkı tanımlanmıştır.

ATA Car Care

Bahçeşehir Üniversitesi Mezun Derneğine üye olan mezunlarımız, Ata Car Care’de Seramik Kaplama uygulamalarında %30 ve Detailing uygulamalarında %20 indirimden faydalanabileceklerdir.

Aya Kapadokya

Bahçeşehir Üniversitesi Mezun Derneğine üye olan mezunlarımız, Aya Kapadokya Otel konaklamalarında %20 indirim avantajından yararlanabileceklerdir.

BATI Ortodonti

Diş muayenesi ücretsizdir.
Panoromik röntgen (tüm çene) – Periapikal (tek diş) röntgen %20 indirimlidir.
Dental volimetrik tomografi %20 indirimlidir.
Ortodontik ve diğer tüm tedaviler %20 indirimlidir.
Tedavi hasta tarafından kabul edilip tedaviye başlandığı taktirde panoramik röntgen ve dental volümetrik tomografi ücretleri hastanın tedavi toplam ücreti üzerinden düşülecektir. 

BBM Estetik

BAU mezunlarına; medikal estetik cilt yenileme vücut şekillendirme lazer epilasyon ve saç ekimi gibi tüm operasyon ve tedavilerde %25 indirim hakkı vardır.

CONRAD İstanbul Bosphours

BAU mezunlarına konaklamalarda %20 indirim hakkı vardır.
Rezervasyon için: gorkemnur.karaca@hilton.com

DentGroup

Bahçeşehir Üniversitesi Mezun Derneğine üye olan mezunlarımız, BAUDG kodu ile DentGroup’ta yaptıracakları tüm tedavilerde %15 indirimin yanı sıra Beyazlatma ve Total Bakım’da %20 indirim imkanlarından birinci derece yakınlarını da (anne, baba, eş, kardeş ve çocuk) kapsayacak şekilde faydalanabileceklerdir.

*DentGroup Kids kliniklerinde muayene ücretlidir.

**BAUDG Anlaşmalı Kurum Kodu ile https://dentgroup.com.tr/ https://dentgroup.com.tr/kids ve DentGroup App üzerinden dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden online olarak %15 indirimli muayene randevusu alabilirsiniz

***Invisalign, Incognito, Ortognatik Cerrahi, Horlama Protezi ve Genel Anestezi ile yapıalacak tedaviler kampanyaya dahil değildir.

DIVARESE

BAU Mezunlarına %40 indirim hakkı tanımlanmıştır.

Dünya Göz

BAU mezunlarına ve 1. derece yakınlarına, tüm şubelerde geçerli; muayene ve tetkiklerde %25 indirim, operasyonlarda %15 indirim hakkı vardır.

FİŞEKHANE

Bahçeşehir Üniversitesi Mezun Derneğine üye olan mezunlarımız, Fişekhane’deki seçili etkinliklerde %15 indirimden yararlanabileceklerdir.

Hilton İstanbul Bosphours

BAU mezunlarına konaklamalarda %20 indirim hakkı vardır.
Rezervasyon için: gorkemnur.karaca@hilton.com

Hilton İstanbul Bomonti Hotel

BAU mezunlarına, Hilton misafir odasında, tek kişilik promosyonsuz kahvaltı dahil online fiyatlar üzerinden %15 indirim.
Hilton misafir odasında, çift kişilik promosyonsuz kahvaltı dahil online fiyatlar üzerinden %15 indirim.
SPA (masaj ve bakım menüleri) için %15 indirim hakkı vardır.

INSTREET

BAU Mezunlar Derneği üyelerine ek olarak %15 indirim hakkı tanımlanmıştır.

Ota & Jinemed Hastanesi

Bahçeşehir Üniversitesi Mezun Derneğine üye olan mezunlarımız, Ota & Jinemed Hastanesi’nde muayene ve tetkiklerde %20 indirim, ameliyatlarda %10 indirim ve PCR testini 250 TL yerine 150 TL olma imkanından faydalanabileceklerdir.

Medicalpark Diş Hastanesi

Bahçeşehir Üniversitesi Mezun Derneğine üye olan mezunlarımız Medicalpark Diş Hastanesi’nde alacakları hizmetten indirimdem yararlanabileceklerdir.

*İndirim miktarı en kısa zamanda belirtilecektir.

Mentora Education Group

Bahçeşehir Üniversitesi Mezun Derneğine üye olan mezunlarımız, Mentora Education Group Dil Okullarında %50 indirimle hizmet alabileceklerdir.

NETWORK

Sonbahar kış koleksiyonunda %45 indirim hakkı vardır.
Program online başvuru form üzerinden ilerlemek tedir başvuru formu linki:  my.network.com.tr
Program yalnızca kurumsal e-mail domain ile çalışmaktadır indirimlerden yararlanmak için @alumni.bau.edu.tr mail adres uzantısı ile sisteme dahil olunması gerekmektedir.

Reflect Studio

BAU Mezunlar Derneği üyelerine %20 indirim hakkı tanımlanmıştır.

Scarlatta Pera

Bahçeşehir Üniversitesi Mezun Derneğine üye olan mezunlarımız, Scarletta Pera’daki yemeklerinde %25 indirimden faydalanabileceklerdir.

Quyumcu

BAU Mezunlar Derneği üyelerine %10 indirim hakkı tanımlanmıştır.

WWF Market

BAU Mezunlar Derneği üyelerine %20 indirim hakkı tanımlanmıştır.

Üniversite Avantajları

Lisansüstü Eğitim

Bahçeşehir Üniversitesi Mezun Derneğine üye olan mezunlarımıza Lisansüstü Eğitiminde %50 burs imkanı sağlanmaktadır.

BAUSEM

Bahçeşehir Üniversitesi Mezun Derneğine üye olan mezunlarımıza BAUSEM tarafından verilen eğitimlerde %35 indirim imkanı sağlanmaktadır.

BAUGO

Bahçeşehir Üniversitesi Mezun Derneğine üye olan mezunlarımıza BAUGO eğitimlerinde %25 indirim imkanı sağlanmaktadır.

BAU Konservatuvar

Bahçeşehir Üniversitesi Mezun Derneğine üye olan mezunlarımıza, BAU Konservatuvar programlarında %25 indirim imkanı sağlanmaktadır.

BAU Washington DC

Bahçeşehir Üniversitesi Mezun Derneğine üye olan mezunlarımız, BAU Washington DC’deki yüksek lisans programlarından %30 indirimli olarak faydalanabilirler.

DIŞ PAYDAŞLAR

GastroArt

Bahçeşehir Üniversitesi Mezun Derneğine üye olan mezunlarımız, GastroArt’ta %25 indirim imkanından faydalanabileceklerdir.